Bliv en innovativ leder!

Ledere efterspørger ledelsesformer

Finanskrisen har sendt virksomheder ud i et turbulent uvejr, og de som står midt i den, eller netop har passeret den, har behov for nye arbejdsgange. Lederne søger efter nye ledelsesformer og inspiration til ny vækst.

 
Af: Pernille H. Sinkjær
 

Mangler ny viden

Krisetiderne har givet de danske virksomhedsledere kamp til stregen. Der kæmpes imod dårlige resultater, og nye som gamle strategier bliver afprøvet i håbet om at vende fallit til sejr. Men flere og flere topledere føler sig ikke ordentligt rustet til, at bekæmpe krisen.
 

Væk fra gamle metoder

Andre er netop kommet gennem stridighederne og kan se en ende på dårlige tider. Men kampen har taget pusten fra mange, og nye tiltag, som skaber grobund for optimisme og nytænkning, efterspørges på ledelsesgangene. Det er derfor vigtigt, at disse ønsker bliver opfyldt, så der hurtigt kan ske ændringer i organisationen. Ellers vil de ansatte miste kampgejsten, hvilket kan resultere i faldende udvikling.
 

Innovation i ledelsen

For at løfte medarbejderstaben op i større højder, må ledelsen være kreative og frigive ny energi. Innovativ ledelse frigiver nye strategier og stræber mod anderledes tankegange. Det skaber nye muligheder for virksomheder og dens stab, til fremtidig vækst.
 
 
Intensivt lederkursus fra Aros Kurser
Aros Kurser