Bliv en innovativ leder!

Program for de tre dage

Kurset afholdes over tre intensive dage med aftenarrangementer de første to dage.


Kursusdagene er en blanding mellem: 
  • Levende oplæg fra de to undervisere med masser af konkrete cases. 
  • Små innovative øvelser, der udfordrer din vanetænkning og træner din evne til at tænke ud af boksen
  • Udarbejdelse af individuel innovationsstrategi og implementeringsplan
  • Mindre inpirationsudflugter i området omkring Hindsgavl Slot 
 
Første kursusdag:
Hvem er I? Hvad skal I med innovation? Hvilke erfaringer har I med innovation? Anders Drejer laver en grundig introduktion til innovation, hvor han trækker på eksempler fra sin forskning og sætter det hele i relation til jeres egne erfaringer og udfordringer. 
 
Anden kursusdag:
Vi arbejder med selve innovationsprocessen – og om hvordan den lykkes. Vi udarbejder skitser til innovationsstrategier og giver hinanden feedback. Om eftermiddagen tager vi på inspirationstur.
 
Tredje kursusdag:
Vi gennemgår de mest effektive metoder til implementering af innovative strategier. I grupper sporer deltagerne sig ind på deres foretrukne metode, og vi afholder generalprøver på, hvordan vi sælger buskabet til bestyrelsen/ledelsen. Under generalprøverne er der masser af feedback og sparring. 
 
Refleksionsøvelser og opsamling. Vi etablerer et netværk mellem jer og underviserne, hvor I kan udveksle erfaringer, stille spørgsmål, komme med gode råd og diskutere problemstillinger. 
 
Opfølgningsaften seks uger kurset:
Seks uger efter kurset mødes vi en aften. I fremlægger, hvordan I har videreformidlet tankerne, og hvordan I har iværksat forandringer. Erfaringsnetværket vil fortsat benyttes efter opfølgningsaftenen.   
 
Aros Kurser